Великою популярністю в наш час користується такий продукт як свинячі вушка копчені. Їх можна знайти на прилавках магазинів, але особливо вони затребувані в ресторанах, кафе, пивних пабах. Свинячі вушка – найпопулярніша закуска до пива. Справді, наш мозок любить «димний» аромат, який звертається до наших первинних інстинктів, закладеним глибоко всередині нас з перших днів, коли ми готували м’ясо на дровах. Сьогодні мова йде більше про те, щоб надати продукту димний присмак, щоб надати йому додатковий аромат, який особливо цінується.
Як вибрати правильного постачальника копчених свинячих вух?
Наша компанія на ринку працює вже багато років і стільки ж займається виробництвом копчених свинячих вушок. Ми довго і ретельно підбирали технологію приготування. Завдяки складному сучасному обладнанню, унікальному підбору фруктової тріски та дробовому копченню (кілька разів через певний проміжок часу) ми домоглися супер смаку, який неможливо повторити в домашніх умовах або в умовах ресторанів, кафе.
Свинячі вушка нашого виробництва користуються величезним попитом і тому ми виробляємо в тиждень 5 тонн і більше готової продукції, яка успішно реалізується на території всієї України.
5 причин чому необхідно купити свинячі копчені вуха у нас
Свинячі вуха копчені найбільш затребуваний продукт на ринку хорека, так як це досить недорога, дуже смачна закуска для пінистих напоїв. Для любителів пива особливо затребувана. Жителям міст через повсякденну суєту досить проблематично займатися приготуванням цього делікатесу. Тому пропонуємо свинячі вуха купити у нас. Ось кілька причин чому треба це зробити:
- у нас особлива технологія приготування
- немає підсилювачів смаку та інших шкідливих добавок
- копчення тільки на натуральній трісці (фруктової)
- дрібне (потрійне) копчення
- вакуумна упаковка, зберігає товар свіжим довгий час і дозволяє бачити його повністю. Упаковані по 2 вушка.
Технологія приготування копчених свинячих вух
В першу чергу готують сировину – миють, чистять вуха. Сировину варять при температурі 80-85 ° С протягом 1-1,5 години, при варінні додають 5-7% солі (5-7 г на 100 г несоленої сировини). Копчення проводять при температурі 40-45 С протягом 20-30 хв. Використовується натуральна тріска сливова. Далі формується продукт з наступним сушінням при температурі 60-70 ° С протягом 1,5-2 годин до вологості 25-30%. Технічний результат: більш широкий спектр використання низькосортної сировини, поліпшення споживчих властивостей продукту за рахунок обробки димом і збільшенні часу копчення.
Вушка свинячі до пива це не тільки смачно, але і корисно
Хрящ – це продукт, який недооцінений в більшості випадків. Він передає неповторне відчуття в роті маючи хрустку, але в той же час, податливу структуру. Верхній шар утворює шкіра свині, вона досить еластична. Сам хрящовий лист знаходиться між шарами м’яса. Свинячі вуха взяті цілком повинні пройти теплову обробку, щоб стати готовими до вживання.
Хрящ проходячи всі обробки (варіння, копчення) набуває хрусткі властивості. У розрізі свиняче вухо має ідеальне перетин, прекрасно розрізняються всі три шари.
Завдяки потрійному копченню вушка копчені до пива мають привабливий бурштиновий колір, приємний смак і запах копченостей, золотисту підсушену поверхню, що відповідає високим споживчим властивостям.
Вони відмінно поєднуються зі світлими сортами пива, так як воно не пригнічує нотки легкого копчення свинячих вушок. Нарізане свиняче вухо – ідеальна холодна страва.
Ця закуска вважається дієтичною, тому її можна сміливо вживати при дотриманні дієти. Енергетична цінність цього продукту 234 ккал на 100 грам. У них міститься багато білка, колагену, цинку, магнію, тому крім задоволення принесуть і користь організму. Таке ласощі можна з’їсти на обід або вечерю, а також подати до святкового столу.
Що ще можна приготувати з свинячих вушок
Цю закуску можна їсти окремо, а можна використовувати в салатах і інших стравах. Чоловікам подобається поєднувати його з пивом. Можна використовувати як гарячий, так і холодний маринад. Поєднуйте з різними овочами і спеціями. Готується такий салат дуже швидко. В принципі такий салат можна вважати другим блюдом, тому що він дуже ситний. Професійні кухарі запевняють, що з таким апетитним зовнішнім виглядом можна створювати справжні кулінарні шедеври.
Вуха свинячі купити можна у нас як в роздріб, так і оптом. Купуючи продукт оптом ви значно заощадите свої кошти. Завжди свіжі, неймовірно смачні з приємним запахом копчення і спецій будуть доставлені в найкоротші терміни по місту Києву і Київській області. Ми будемо раді співпрацювати з новими клієнтами.