Наш інтернет-магазин Бекон є надійним постачальником ковбасних виробів на ринку хорека ресторанний бізнес. Продукти для ресторанів завжди повинні бути вчасно і свіжими. Ми працюємо з надійними виробниками ковбасних виробів, які завжди вчасно випускають якісний продукт. Вся продукція сертифікована, не містить ГМО, асортимент різноманітний.



Кращі ковбасні вироби для вашого ресторану
Ресторани класифікуються по-різному. Вони можуть бути різної спрямованості: італійські, японські та інші, можуть відрізнятися за швидкістю приготування (фаст-фуд), місця розташування. Постачальники для ресторанів завжди повинні враховувати всі ці фактори і запропонувати відповідний продукт, забезпечити швидку доставку. У нашому інтернет-магазині ви знайдете продукти в ресторан будь-якої спрямованості. У нас у продажу ви знайдете м’ясні вироби на будь-який смак.
Бастурма
Бастурма – делікатес запозичений зі страв країн Османської імперії. Приготовлена з вирізки яловичини, в’ялена. Оболонка складається з суміші перців і приправи. Смак у бастурми насичений, жестковатое м’ясо. Нарізку з бастурми часто подають до пива, віскі. Термін зберігання до 120 днів.
Бастурма Кавказька
₴420.00 | за 1 кгХамон
Хамон – цього делікатесу більше 2000 років. Гордість Іспанії тепер і в нашому інтернет-магазині. Це сиров’ялене м’ясо свинини, дуже ніжне. Поєднується хамон з фруктами, а з напоїв ідеально підходить до білих сухих вин. Термін зберігання до 5 місяців.
Махан
Махан по-татарськи – традиційне блюдо татар. Готується тільки з конини, майже чорного кольору з великими шматками жиру, в натуральній оболонці. Відмінна закуска до пива. Часто вживають з червоним вином або коньяком. Зберігання до 4 місяців.
Пахан
Пахан – сирокопчена з конини. У складі має тільки натуральні спеції (кардамон, мускатний горіх, запашний перець). З цієї ковбасою готують плов, солянку, подається до пива. Термін зберігання до 4 місяців.
Чоризо
Чоризо – родом з Португалії та Іспанії. Свиняча сирокопчена ковбаса. Має червонуватий вигляд за рахунок паприки, пікантний смак. Подається до вина і пива. Термін зберігання 2 тижні.
Ковбаса сиров’ялена DISCOVERY Chorizo / Чоризо вищого гатунку УМК 240 г
₴123.00 | за 1 шт.Салямі
Салямі – це сирокопчена ковбаса. Готується з одного або декількох м’ясних продуктів. Має мармуровий вид. Застосовується для бутербродів, піц, просто закуски, Зберігається до 4 місяців.
Ковбаса сиров’ялена DISCOVERY Salame / Саляме вищого сорту УМК 240 г
₴112.10 | за 1 шт.Балик
Балик – сирокопчені м’ясо зі свинини. Має щільну консистенцію, оригінальний смак. Подають зазвичай як доповнення до основних страв (круп’яних, макаронних виробів). Добре поєднується з овочами і фруктами. Термін зберігання не більше 30 діб.
Балик Дарницький с/к
| за 1 кгСуджук
Суджук – сиров’ялена ковбаса тюркських народів, яку готували про запас, так як вона довго не псується. Готують з різних видів м’яса, жиру. Має гострий смак, особливий аромат. На вигляд плоска, так як витримують її під пресом. Специфіка приготування така, що можна зберігати без холодильника до півроку
Сервелат
Сервелат – перший виготовлення цього виду ковбаси згадано в ХVI столітті. Готують зі свинини, яловичини, сала. Буває напівкопченої, варено-копченої, має строкатий вигляд на зрізі. Застосовують її для салатів, супів, бутербродів. Термін зберігання не більше місяця.
Ковбаса варено-копчена Сервелат УМК
|237.02 за 1 кгЦе лише мала частина асортименту. У нас ви знайдете всілякі види ковбасних виробів: сиров’ялені, сирокопчені, копчені, напівкопчені, копчено-запечені, варені і інші м’ясні вироби. Також можна вибрати за складом сировини, по виду м’яса, консистенції фаршу, оболонці. Покупець повинен мати на увазі, що ковбаса в натуральній оболонці зберігається набагато менше, ніж в штучної. Постачання продуктів для ресторанів це відповідальність для постачальника, так як мова йде про здоров’я відвідувачів та їх настрої, а також репутації закладу. Купити ковбасні і м’ясні вироби можна в роздріб і оптом.
Що необхідно зробити, щоб замовити доставку м’ясних продуктів для ресторанів
Постачальники продуктів у ресторани пропонують різноманітні послуги покупцям, але чи можна їм довіряти? Ми працюємо в сегменті horeca для ресторанів уже багато років. Маємо репутацію надійного партнера. Для того, щоб замовити продукти для ресторанів і оформити доставку ковбасних і м’ясних виробів, необхідно зробити лише кілька кроків:
- Спочатку на нашому сайті необхідно ознайомитися з товаром і вибрати.
- Потім в кошику сформувати замовлення.
- В кінці вказати дані по доставці і формі оплати.
На цьому ваша участь закінчується. Наші менеджери зв’яжуться з вами для уточнення даних. Доставка продуктів в ресторани Києва буде своєчасною.



Чому інтернет магазин Бекон Київ ЮА – кращий вибір продуктів для ресторанів і хорека
Постачання продуктів в ресторани нашою компанією завжди здійснюється вчасно. У нас створені всі умови для правильного зберігання і швидкій доставці клієнту. Якщо ви зацікавлені в безперебійній доставці необхідної кількості ковбасних виробів, вам необхідно звернутися в наш інтернет-магазин Бекон. Ось кілька причин чому треба це зробити:



- у нас є свій автопарк для доставки продуктів;
- склади мають всі умови для правильного зберігання;
- зробити замовлення можна в будь-який час, заявка буде оброблена в найкоротші терміни;
- дуже виховані і товариські менеджери.
Наші співробітники завжди нададуть вам допомогу у виборі товару, адже продукти харчування для ресторанів, як і саме ковбаси для кафе, магазинів, повинні бути якісними, свіжими, різноманітними, повинні задовольняти смаки всіх відвідувачів. Ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте продукти харчування свіжими, в точно визначений час.
Постачальники продуктів харчування для ресторанів повинні володіти такими якостями як пунктуальність, відповідальність, терпимість до покупця. Всіма цими якостями володіють наші співробітники. Ми працюємо з надійними підприємствами з виготовлення ковбасної і м’ясної продукції такими як Український м’ясокомбінат (УМК), Еліт та інші. Купуючи товар оптом ви значно заощадите свої кошти. Вибираючи нас ви робите правильний вибір.